Dagens

Nu känns det som om att det var länge sedan som jag bloggade.
Jag känner mig bara lite missnöjd och allting är allmänt patetiskt.
Bara så ni vet.

Balbilder i mitt (L)

Nu har jag massor utav bilder ifrån treornas bal. Bilder som jag hittat på facebook bland annat.
Saken är den att jag inte känner någon från balen, utan jag bara sparar dom för sakens skull. För att jag ska kunna kolla på dom och tänkte på hur mycket jag skulle vilja ha/vara dom.

Snart ska jag nog..

..skriva en bok om offer-Olof. Det skulle bli en väldigt bra bok, eftersom jag kan ganska mycket om honom. Jag kan skriva om alla hans kompisar som jag kan massa saker om, jag kan skriva om honom hur jag ser honom. Jag skulle kunna intervjua hans klasskompisar och barndomsvänner och ha med i boken. Den här boken är nästan färdigplanerad i mitt huvud. En storsäljare tänker jag mig.

Patetiskt att jag noterar

Idag hade jag korta shorts i skolan för första gången, och nu har jag min msn på "upptagen" - bara för sakens skull..

Självförtroendet igen

Okej den här killen, som jag kanske har på G, som jag kallar Praoeleven.
Saken är den att jag inte ens vet om jag vill ha honom längre.
För han är ful, lång och väldigt smal, han är också ganska elak ibland, speciellt idag.

Men jag ska nog ta honom ändå. För jag vet inte hur lång tid det kommer att ta innan jag hittar en kille jag tycker om. Det skulle kunna dröja ett år?! Eller längre?..

Det här är vad dåligt självförtroende innebär, att jag tar en kille som jag inte ens vill ha så mycket bara för att jag inte vet om jag kommer att få någon annan. Hellre honom än ingen tänker jag.

Helt sjukt patetiskt.
Man ska jag ha en kille som man vet att man tycker om, som man är kär i på riktigt.


Det mest patetiska..

..idag är nog att jag är orolig för att jag ska få skriva i bloggen ensam i några dagar..

Dagens happening!

Jag skulle vilja säga att det är världens fel att jag inte kan komma över offer-olof.

Jag bad inte om att se honom och N (hans ex och nu tydligen flickvän?) ligga on top of each other på gräsmattan efter gympan. Det är sånna saker som gör mig ledsen och framför allt svartsjuk. Det är helt sjukt hur svartsjuk jag är. Jag kan verkligen inte tänka på något annat än dom. Ingenting i mitt liv skulle någonsin kunna mätas upp med deras liv, eller hennes liv.

Men ändå så gillar jag att se honom, det ger en slags skräckfylld förtjusning.
Det är att leva farligt.

Nej men nu tycker jag att jag borde få unna mig att tänka på honom i några veckor, eller jaa månader till.. 
Sen så är det slut med det!

@ bibblan

Okej, istället för att åka hem och ta hand om våra liv så sitter vi, båda två, här i skolan vid en dator och skriver det första gemensamma blogginlägget. Vi har alltså slutat för längesen.

Idag har vi bara pratat om O och P, nästan till överdrift. Nästan så vi tröttnar på oss själva. Nästan så att man skulle kunna tro att vi är äkta stalkers på riktigt. Fast det är ju inte som att vi inte är det redan, eller så.

Jo, vi har en plan också. Om det inte hänt något revolutionerande på O/P/Praoeleven-fronten innan sommarlovet om två veckor så ska vi ta en vecka till att bara deppa tillsammans. Vi ska skriva listor om hur skönt det är utan dem och allt vi inte kommer sakna. Och tröstäta.. och peppa varandra. MEN hur realistiskt är det? Om två veckor kommer vi ha massa nytt hopp (trots att det inte hänt något) och inte alls vara redo att gå vidare.

Ha en bra dag ♥

Öppen för förslag

Alltså saken är den att jag är så himmla trött på att vara ensam!
Det handlar inte om EN speciell kille, utan jag känner att just nu hade jag kunnat bli kär i precis vem som helst.
Detta handlar bara om att jag är desperat, men ingen vill ha en om man är desperat.

Man ska vara svåråtkomlig, annars så är man ointressant. Jag tror att det är det som är mitt problem.. att jag vill alldeles för mycket och det gör mig till en lätt match och det är bara allmänt ointressant.

Pinsamt!

Ibland lyssnar jag på High school musical, Patrik Isaksson och massa annat pinsamt. En del musik är så pinsam att jag inte ens kan ha den på min mp3 ifall någon skulle se.

Just nu lyssnar jag på Lucky Twice, pinsamt pinsamt!

Mera inlägg ifrån min "dagbok"

3 Maj Lördag

Svartsjuk är vad jag är, jag är rent ut sagt full av det! Jag måste sluta tro att jag kan bli en del av nån annans liv. Jag vill bara trycka mig in i offer-olof och Ns liv. Jag är så fruktansvärt avundsjuk på N. Min bekymelserynka har nog inte varit så tydlig som den är nu, jag förstår inte, varför kan jag inte skaffa mig ett eget liv?


Och Praoeleven... Herregud! Jag gråter snart på alltihop. Dom är så dumma i huvudet och jag är svartsjuk på allihopa. Jag är så ledsam som bara sitter och grinar för att jag inte orkar ta tag i mitt eget liv. Jag är alltid svartsjuk och jag vill sparka allihopa, de 3 key-figures in my life. Hata hata hata hata hata hata!!!!!


Nu ska jag gå ut och lyssna på musik och tänka på hur bra mitt liv hade kunnat vara.


Jag måste ta mitt förnuft till fånga, varken offer-olof och Praoeleven är speciellt viktiga, dom är bara vad jag gjort dom till. Praoeleven skriver ju bara töntiga saker, och offer-olof bara uppmuntrar det. Han är trots allt en tönt, som iofs haft N, som kanske har N.. Jag vet inte vad jag pratar om! Jag skulle ju aldrig kunna få N!

N=offer-olofs gamla flickvän som går på min skola


Såhär kan det se ut när man har panik

27 April

Jag fattar inte grejen! Två killar ifrån samma klass har liksom så gott som kommit till mig och sedan inte velat ha mig. Jag fattar Praoeleven* minst. En kompis hade pratat med honom om mig typ, och om hans dåliga självförtroende bla bla att han tycker att han är ful m.m. och att det går segt med brudarna. Vad är det för fel på mig då?! Jag är inte ful, jag är ganska rolig, jag har inte varit speciellt blyg mot honom, jag har varit ganska smart, jag har varit smal och min rumpa har varit helt okej!


Sedan så är det jättesynd om honom! Jag fattar ingenting!! Är han hellre ensam än att vara med mig? "Kanske" är väl lika mycket Nej som "möjligt" jag blir så trött, eftersom det verkligen måste vara nåt fel på mig, när den första killen är den kåtaste i hela våran lilla stad och den andra typ är all alone, jag tror att han vill ha vilken tjej som helst förutom mig. Hur ska jag någonsin kunna hitta någon när inte ens dessa två tycker att jag är värd besväret. Jag är antagligen den lättaste av alla, bara att ingen orkar bry sig.


Jag är ju helt dum i huvudet, jag bara vill att någon ful kille ska knulla mig. Hur ska min framtid bli? Detta var inte alls som jag väntat mig att livet skulle erbjuda, jag har alltid haft lite för bra självförtroende egentligen. Jag förstår inte riktigt reglerna.. Vilka får vilka? Hur ska man vara? En perfekt tjej kan sjunga fint, hon har fin hy, hon har stora läppar, hon är öppen, hon är säkert rolig, hon är outgoing, hon har många kompisar.


Praoeleven vill ju typ KANSKE ha mig, alltså är jag inte tillräckligt bra. Vilka tjejer borde han ha då? Dom är säkert mognare än mig kanske lite mera tjejiga och mera romantiska, de behöver väl inte vara snyggare, men antagligen mysigare. Jag måste vara imitten då, inte sådär cool men inte mysig heller. Vad har jag för framtid? Kommer någon någinsin vilja ha mig, som inte är typ min gammla kille? Han måste vara den enda killen som jag inte vill ha..? Samtidigt den enda killen som någonsin velat ha mig. Han sa en gång att han inte tyckte om mig sådär speciellt mycket i början, utan sedan efter att han varit hemma hos mig. Att veta det äter mig innifrån. Att inte ens HAN ville ha mig från början. Ger jag ett dåligt första intryck på personer då? Orka att vara såhär långt ner, jag ska skriva det här på min blogg in a while. Just nu är jag längst ner, det skulle inte ens hjälpa om Praoeleven skrev, eftersom jag ändå inte är tillräckligt bra och bara på hans "kanske-lista".


Jag är inte värd att ha det såhär! Någon borde väl vilja ha mig längre, bara för detta så ska jag byta ut Praoeleven så fort jag får chansen och så ska jag vilja ha offer-olof lite mera, för han har ändå en ursäkt till att inte vilja ha mig, eftersom han och den där coola, småtjocka blonda tjejen som heter Malle har haft något, och N såklart, jag skulle aldrig kunna mätas med N. Praoeleven däremot??!

* = En kille som jag kanske har på G som jag inte vågar skriva det riktiga namnet på så istället så använder jag mig av ett av hans smeknamn som jag brukade använda innan jag kände honom.

Långt att läsa, jag vet. Jag lovar att nästa inlägg ska vara betydligt kortare.
Puss på er om ni orkade läsa ända hit ner!


Dåligt möjligt

Ja alltså sedan efter att vi hade träffats så blev jag ännu mera besatt och typ gick in i honom dagen efter och var jättepinsam. Han var helt normal och typ bara skyndade iväg till tåget.

Sedan så pratade vi på msn och jag frågade om han hade lust att ses igen och han svarade "Möjligt" och jag som var helt 100 på att han skulle svara "Ja" blev helt ställd och frågade "varför möjligt?" och att jag tyckte att det lät "halvbra" han bara svarade "mm typ" jag frågade "Jaha.. bara för att jag inte tyckte om The Shining eller?" han svarade "typ". Då ville jag dö ganska mycket, men jag svarade "Jaha okej, då vet jag det iaf" och jag gjorde säkert en smiley också.. han sa "haha precis" sedan så klarade jag inte av det mera och sa att jag skulle äta, han sa något trevligt tillbaka. Antagligen glad över att slippa mig.

Sedan så skrev vi aldrig mera till varandra, och sedan efter några veckor så tror jag att han tog bort mig från sin msn eller något.

Patetiskt eller vad?
Ganska patetiskt att jag ifrågasätter mig själv pga av honom.

Egentligen så skriver jag nog det här bara för att någon ska säga att han säkert tyckte om mig egentligen och att Möjligt inte är så farligt ändå. Men jag vet själv att det inte finns en chans i världen och att möjligt är det sämsta man kan höra..

Förlåt om det blev jätterörigt, och förlåt för att jag skriver så tråkigt. Jag ville bara också skriva en historia om det, som min blogg-kompis.

Möjligt

Förra sommaren så hade jag offer-olof på G, det var tider det. Nästan svårt att tänka sig nu.
Men han brukade vara jättesvår att få kontakt med på msn, så jag hade olika sorts rutiner för att få honom att svara.
Jag visste vilken tid han slutade jobba, så alltid runt kl 5 så såg jag till att vara inne på msn, och så precis när han loggade in så skrev jag.

Alltså detta var för 1 år sedan, så jag visste inte riktigt hur jag skulle bete mig, det bästa hade väl varit att spela svårflörtad och sånt, men det kunde jag inte, vet inte om jag kan det nu heller. Det funkade väl ibland och så, min andra plan var att ta upp sex. Jag lovar, det funkade varenda gång. Han blev jättepå när jag sa någonting som hade med sex att göra.

Det bästa jag gjorde var när jag skrev till honom och berättade om hur lat jag var och att jag inte ens hade orkat bry mig om att ta på mig några byxor. Då hade jag vunnit honom. Han fortsatte det hela med att han var alldeles nyduschad och fräsch med nya kalsonger. Och då frågade jag om han flörtade med mig och då sa han "Möjligt" just i den situationen så tog jag möjligt som en positiv sak. Men han sa sedan att det var svårt för att han tyckte att jag var kall som en isbit och så... Det slutade iallafall med att vi bestämde träff. Vilket han inte hade kunnat under hela sommaren, men bara för att jag inte hade några byxor så var han ledig under helgen.

Men det är nog så mycket på top som jag varit, alltså inte speciellt mycket att "hänga i julgranen" ändå (hörde uttrycket från min blogg-vän idag) nästan lite patetiskt av att jag blir glad av att tänka på det. Tanken att jag nästan nästan haft honom är väldigt trevlig.

Föresten så hade jag byxor på mig..


Om kort och så

Allting handlar ju faktiskt om att man spelar sina kort rätt..
Vilket jag tydligen inte kan..

Det går upp och ner, mest ner

Okej den här killen som jag har/hade på G är någon slags never-ending grej. Först är han trevlig och söt och vill träffas, sedan så blir han raka motsattsen och alla förväntingar försvinner. Det har hållit på så i ett tag nu, jag skulle gissa på 5 gånger kanske. Varför lär jag mig inte? Han är knappast värd allt jobbigt som jag har lidit mig igenom. Det känns helt ärligt som om att jag slösat bort massa tid på honom. Det hade kanske känts lite bättre om jag känt att jag fått något av det.. men det har jag nog faktiskt inte. Han har bara gjort att jag tvivlar lite mera på mig själv.

Ändå så har jag inte riktigt gett upp än (?) Egentligen så borde jag nog det, typ nu. För det är ju faktiskt han som förlorar något! Vill jag gärna tro, men det är bara jag som blir upprörd.

Nu ska jag försöka dissa, dissa, dissa så att han vill ha mig, mig, mig!
Så sjukt patetiskt av mig att jag faktiskt tror på allting som han säger.

Jag menar hur sugen blir man av att läsa något sånt här: "Jag måste även införskaffa lite råhypnol och ett motellrum och jag behöver nog inte säga varför." Jag måste lägga ner allting nu och återgå till mitt vanliga liv.

Osjälvständig is my name

Jag är alldeles för lättpåverkad. Speciellt utav kompisar. Jag kan ha en åsikt som jag tycker att jag står ganska starkt för, sedan så kommer en kompis och säger något annat och då blir jag helt ställd. Visst det är bra att lyssna på andra och sånt, men jag tycker att det är lite jobbigt att jag inte kan tycka som jag vill och ha alldeles egna åsikter.

Jag hade velat bli lite mera självständig och kunna stå upp lite mera för mig själv.
Det är så opatetiskt!

easy peasy

Jag måste egentligen vara den mest lätta-att-få-i-säng av typ alla.
Bara att ingen tycker att jag är värd besväret.

Det står "utnyttja mig för sex" skrivet i pannan på mig!
Varför är det ingen som nappar?

Nej, jag har bara fått en släng av dåligt självförtroende.

Egentligen så grundas alla mina problem i mitt dåliga självförtroende.
Om jag skulle se till att få bra självförtroende kanske?
Måste bara ta reda på hur man gör.


Om att överanalysera

Jag TROR att jag har en kille på "G" men jag vet inte riktigt för då känns det som om att jag kommer att förstöra det på något sätt snart ändå..

Msn är jobbigt, för antingen så är jag online utan att börja skriva till honom, då kanske han tycker att jag är dum i huvudet och tråkig, eller så skriver jag till honom och då kommer han att tycka att jag är för desperat. Alltså känns det lättare att vara offline och inte prata med honom alls. Då kan jag ju inte förstöra något iaf. Jag måste överanalysera allting hela tiden så att jag förstör det.

Jag vill inte heller ge mig själv falska förhoppningar, för att jag inte ska bli jättebesviken sen när han dissar mig.


Update

Idag gjorde jag ett seriöst konto på lunarstorm.
Medan alla andra tonåringar var ute på krogen och levde livet.

Allting är förövrigt ganska bra och jag tror fortfarande på den här bloggen!
Läs det min kära BBFTF!

Jag skulle kanske ha varit en kille istället

Jag tänkte att mitt liv hade varit så jävla mycket bättre om jag var en kille.
Jag önskar faktiskt att jag var en kille ibland. Om jag var en kille hade jag haft jättemånga tjejer. Som kille så behöver man inte vara snygg, bara man är rolig. Eller så kan man vara snygg och tråkig. Det funkar lika bra ändå. Som tjej så känns det som om att man måste vara både snygg och rolig, om nu ens det räcker?!

Jag hade varit mycket snyggare som kille, för jag hade haft tjocka ögonbryn och jag hade haft snygga kläder. Sedan så hade jag bara pumpat lite på gymmet så att jag fick lagom med muskler. Jag hade varit ganska tyst men ändå charmig och så hade jag skrivit dikter till alla tjejer med dåligt självförtroende. ÅÅHH det hade varit så himla lätt!

Jag tycker faktiskt att det är lite tråkigt att jag inte är en kille. Killar verkar ha så himla roligt. Vad är bra med att vara en tjej? Jag kan inte komma på någonting.

Perfektionist jag

En  sorglig sak som jag kom på.

Jag älskar att sortera.
Alltså städa är jobbigt, för det blir man svettig av, men att sortera gamla papper är bland det roligaste jag vet. Jag gillar även att rensa min garderob, men det har jag gjort så mycket nu så det finns ingenting att rensa kvar.
Alla mina papper har jag sorterat in i olika mappar och jag har allt i en låda. Jag vet precis var jag har allting. Vilket är lite tråkigt eftersom det gör det helt onödigt att sortera. 

När jag är hemma hos kompisar och ser att de har lådor med massa gamla papper och småsaker så blir jag avundsjuk. Jag är nästan sugen på att fråga om jag kan få sortera och när min lillasyster rensar sin garderob så är jag alltid på plats.

När mamma och pappa är borta och jag får vara ensam i huset så känner jag mig nästan sugen på att städa i köket, när jag egentligen hade kunnat bjuda hem alla från min skola och ha FF. Jag vet inte ens om det är ok att säga FF, så efter är jag.

När ska jag bli en riktig tonåring?


Let there be love - Oasis


Offer

Jag måste börja sätta upp regler för mig själv nu.
Jag känner att offer-olof börjar bli alldeles för mycket nu. Jag var inte såhär besatt innan, det är de senaste dagarna som har gjort att jag börjat att tänka mera på honom.

Det patetiska är att det är 200:e gången jag säger såhär till mig sjäv. Men jag kommer ju aldrig att glömma honom om jag håller på som jag gör, för det kommer aldrig att bli något, jag kommer aldrig att prata med honom igen.

Nu slutar jag innan det blir för mycket.
Sånt här vill man inte läsa ändå.

Inte mitt liv

Okej detta kan vara veckans, kanske månadens sämsta sak.. kanske mitt livs sämsta sak. Offer-olof har nu gjort någonting med sin facebook så att man inte kan gå in på den! Jag är jätteledsen. Nu kastas jag mellan frågorna om jag skulle kunna adda honom eller inte? Är det för patetiskt att adda honom? Jag vet inte! För jag vill, men jag vill verkligen inte bli nekad.

Varför håller jag på såhär? Varför vill jag så gärna hålla koll på hans liv?
Patetiskt är det, eftersom jag inte har något att göra med hans liv..

Stressen

image4

Sånna filmer tycker jag verkligen inte om. Jag tror det är för att dom är alldeles för verkliga för mig. Det skulle faktiskt kunna bli jag, det vet man ju aldrig.. Jag känner stressen.

Jag ska se den när jag haft sex. Om det nu händer..?

På tal om..

Jag har egentligen inte ens rätt att skriva såhär om offer-olof, eftersom vi aldrig haft någonting, han var bara den första bästa killen som jag stötte på och som jag inte lyckats glömma.


Kläder och platser och sånt

Jag minns exakt vilka kläder jag har haft på mig när jag träffat offer-olof. De kläderna är speciella för mig, de är mina offer-olof-kläder. Jag vet tilloch med vilka strumpor jag hade när jag träffade honom. 

Sedan så tycker jag om att gå på alla ställen som jag vet att jag sett offer-olof innan. Vägen vi gick hem till honom är speciell för mig, jag tycker om att gå där. Och den gången vi träffades vid ett cykelställ vid stationen, ett mycket speciellt ställe.. Jag vet precis var jag har sett honom innan. Det är som om att jag tror att bara för att jag har sett honom där en gång så kommer jag att se honom där igen.

Så offer-olof-kläder och offer-olof-platser.
Vad ska det bli av mig?


Helgen måste ta slut

Sitter i skolan och tänker på min helg, inget planerat som vanligt. Plugga och sova antagligen. Och kolla på tv?

I min ålder ska man väl inte ha såhär mycket fritid?

Faktiskt.. ingenting..

Jag har väldigt svårt att verkligen verkligen komma på något riktigt bra och träffsäkert. Men jag vet att jag har massa här inne i mitt huvud som bara väntar på att få komma ut. Jag får ta och läsa i någon gammal dagbok efter maten. För läxor är jag alldeles för lat för att göra. Jag får vänta tills dagen innan, då paniken kommit.


Bilden talar för sig själv

image3

Jag skojjade bara

Jag har inte 30 kompisar, jag har 26.

Facebook-ångesten

Facebook är så gott som utdött, men det är nu som jag har tagit upp det på riktigt. Jag känner någon slags stress över att jag inte har tillräckligt med kompisar. Jag har lyckats skrapa ihop 30 någonting, medan andra hur lätt som helst har 200. Jag vet inte hur man bär sig åt, hur kan man känna 200 personer?

Det hemska är när jag har gått in på personer som jag har trott vara mobboffer, och sedan sett att de faktiskt har tre gånger så många kompisar som jag..

Det patetiska i detta är att jag faktiskt bryr mig om hur många kompisar jag har på en skitsida som facebook. Det som är ännu mera patetiskt är att det antagligen inte är någon som går in på min sida ändå.


2 tips

Mitt liv är väldigt ointressant för att inte dö av uttråkning så har jag två saker:

1. Sims2 - Jag spelar inte lika mycket längre, men förr i tiden kunde jag längta hem till mitt sims. Sims ger en möjligheten att göra sitt drömliv. Jag bor i en stad omgiven av snygga kändisar som jag gjort ganska seriöst med hjälp av google. Jag har alltid de snyggaste killarna och byter väldigt ofta. Jag har jättemycket sex och ett helt okej jobb, sedan så har jag tre barn också, för att föra de fantastiska generna vidare. Nyligen gjorde jag offer-olof och Praoeleven.

2. Andras liv - Jaa, jag lägger mig i alla andras liv. Det är nog tack vare att det finns så många som bloggar och bilddagboken, nu även facebook. Jag har ganska bra koll på många människor, utan att faktiskt ha pratat med dom över huvud taget. Jag har så mycket bilddagboken och blogg namn inprintade i huvudet så att jag glömmer bort massa andra saker. Jag lägger ner mycket mera tid på andras liv än mitt egna.


Jag är fejk - verkligen inte coolt

Jag lyssnar på Bob Dylan för att försöka vara cool. Det är jag inte, för ingen vet att jag lyssnar på Bob Dylan. Jag vill att alla ska veta, men jag vet inte hur man säger det.
Jag lyssnar faktiskt mest på Bob Dylan för att offer-olof gör det. Jag vill att han ska tycka att jag är cool och allmänbildad så att han ångrar sig och vill träffa mig igen. En tredje gång.


msnbekymmer

Jag vill inte ens sätta min msn på online bara för att jag inte vet vad jag skulle ta mig till om "Praoeleven" inte skrev. Det är så patetisk som jag är, jag sitter med min msn på offline och tittar på hans namn som står som online. Men jag kommer nog att sätta min msn på online snart. Jag är så kåt, jag vill att något ska hända!

Ännu en bit faller på plats

Jag har ännu en sak på lager i mitt patetiska liv som jag vill dela med mig av.

Jag vet inte vad jag ska säga.. jag har/hade en kille på G. Första gången jag var hemma hos honom var helt okej, men jag kände ingen attraktion (eller vad man säger) över huvud taget. Vilket gav mig en liten självförtroende kick.

Men sedan märkte jag hur sur jag blev om han inte började att skriva på msn, eller om han bara gick utan att säga hej då. Så då kom jag på att jag nog egentligen tyckte om honom. Jag har träffat honom 3 gånger. Första gången var hans intiativ, andra gången var mitt intiativ, tredje gånger blev han mer eller mindre tvingad till att träffa mig. Det var harit veckor emellan gångerna vi träffats. Sist var en månad sedan. Jag har verkligen försökt allt men han verkar vara väldigt väldigt velig.

Jag trodde aldrig att jag någonsin skulle vilja ha en kille som honom, då han är väldigt ful, töntig, med dålig hållning och är ganska elak mot mig. Vilken normal tjej som helst hade slutat att bry sig för länge sen. Jag skulle inte kunna bry mig mera än vad jag gör nu. Jag börjar att bli smått besatt av honom också. Och de gångerna som jag är lyckligast är när han skriver till mig på msn. Jag lever ju igenom msn. Jag hade inte haft några kompisar utan msn.

Ja just det, han går i samma klass som killen mitt liv kretsar runt och de är ganska bra kompisar.
Kan detta ha någonting med saken att göra?

Det måste vara det mest patetiska någonsin.
Jag låtsas att jag inte bryr mig alls, egentligen är det nog en av anledningarna till varför jag tycker om den här killen. Vi kallar honom Praoeleven.

Kicks

Det finns en kille i våran lilla stad som jobbar på Kicks, han kallas därav Kicks-killen. Kicks-killen är känd för att stöta på alla tjejer och ge dom gratisprodukter m.m. Jag tror att jag kan vara den ända unga tjejen som han aldrig flörtat med. Han har inte ens sett mig! Det är inte som om att jag vill ha honom eller något, men jag vill bara att han ska lägga märke till mig, prata med mig, bara titta på mig om det så vore för två sekunder.

Jag har börjat att ifrågasätta mitt utseende och min utstrålning pga detta. Hur kommer det sig att Kicks-killen inte ser mig? Vad är det för fel på mig?

Jag känner att jag måste göra något åt detta. Jag vill till varje pris att han ska se mig! Nästa vecka så ska jag ha mycket smink och femenina kläder och visa mycket bröst.

Allt för Kicks-killen!

..och våra blickar möttes..

Idag tittade jag och killen som jag kallar Polisen på varandra jätteläng när jag skulle gå in genom dörren. Han var påväg ut och våra ögon möttes och vi titta på varandra jättelänge, det var som stunden precis innan man ler eller säger hej. Egentligen så tror jag inte att han tittade på mig för att han tycker att jag är söt, utan antagligen bara för att han sett hur mycket jag stirrar på honom.

Kära dagbok

Jag har sedan sexan varit värligt seriös när det kommer till att skriva dagbok. Jag har skrivit och slängt dom, den senaste jag har är ifrån nian. I mina dagböcker försöker jag att skriva mera om mig själv än om massa killar så att jag ska kunna läsa om mig själv när jag är vuxen. Men det är hopplöst. Jag har fyllt upp en hel bok där jag i princip bara skrivit om den här killen som jag är besatt av, och detta var efter att han blockat mig på msn.

Jag hade skämts så mycket om mamma och pappa såg den dagboken!

Jag brukar också tänka att det kanske skulle bli sin Anne Franks dagbok. Att någon hittar den och gör den till en bok, men min dagbok skulle vara mera som en komedi, därför försöker jag skriva så komiskt som möjligt så att man kan skratta åt det.

Men ärligt! Min dagbok är den tråkigaste, ingen skulle vilja läsa den eftersom det faktiskt inte händer speciellt mycket. Det är bara mitt huvud som överreagerar.

Bara så ni vet..

..den dagen som vi inte har något att skriva så är det för att vi inte har någonting mera patetiskt kvar i våra liv.

Men jag tvivlar på att den dagen kommer...


tvn kommer inte att kunna rädda mig

Jag tror att tv ska förändra mitt liv. Program som Oprah tillexempel. Jag har inte riktigt förstått att jag måste gå ut och göra något åt saken. Nej jag sitter framför Oprah och försöker ta in så mycket som möjligt. Det är egentligen bara för 40+ tanter, men där sitter jag bänkad framför tvn redo för att lära mig massa saker från Oprah.


Can I be electric too?

En person som jag väldig gärna hade velat vara är:

image2

Maja Ivarsson ifrån the Sounds. Hon är snygg och sexig, kaxig, farlig, självständig, blond, intressant, vulgär, har attityd och hon är väldigt snygg i skinnjacka, sedan så sjungen hon i ett band med bara killar. Hon är egentligen allting som jag inte är och aldrig kommer att bli. Hon är en sådan person som man hade kunnat skriva en låt om, jag är en sådan person som man aldrig hade kunnat skriva en låt om. Jag är bara allmänt ointressant.

Lyssna gärna på She's electric med Oasis, jag hade velat att någon skrev en sådan låt om mig.


Skolan då?

Ni kanske tror att eftersom jag inte har så mycket för mig så kanske jag har bra betyg. Det stämmer inte.. visst jag har helt okej betyg, men bara för att jag inte har någonting att göra betyder inte det att jag satsar på skolan. Det finns många personer med liv som har betydligt bättre betyg än vad mig.

ang Fester

Oj min kära vän så fel du har..

Jag kan säga att jag aldrig varit på en "riktig" fest i hela mitt liv. En bra fest där man super och hånglar med personer som man inte känner. Jag tycker inte att: 8 pers instängda i en kompis hus med lite alkohol räknas som en fest.

Sist jag var full var någon gång i december skulle jag tro, sen dess har jag knappt druckit ett piss.

Den enda gången som jag har fått action var hemma hos en kompis med några och en tjej jag känner lyckades att få dit några av hennes klasskompisar, varav 4 st var killar. Det slutade med att vi spelade "The kissing game" på intiativ av en av klasskompisarna som var utbytesstudent och pratade engelska. Sedan så har det aldrig hänt igen.
Jo, nyligen var jag någonstans på en s.ka. fest, men det kan räknas som en av de värsta upplevelserna i mitt liv. Jag umgås inte med personer som kan bjuda mig på fester helt enkelt. I min nuvarande klass är jag alldeles för töntig för att få bli bjuden på en av deras fester.

Saken är den att jag vill verkligen festa. För att må bättre själv så skämtar jag om alla som går på vilda fester, men egentligen så suktar jag efter deras liv. Jag sitter på bilddagboken en lördagkväll och tänker "åh vad kul, nu är alla på fest imorgon så kommer jag att få se massa festbilder". Jag tycker att det är kul att dricka alkohol, inte för att det är gott utan för att jag gillar att känna mig snygg. Sedan så är jag väldigt lättpåverkad och känner mig full efter 1 cider.


lite Buss-action <3

Det finns en kille på min skola. Jag har en ganska stor hemlig crush på honom, anledningen till att jag har det är för att han är kompis med my beloved offer-olof. Det är så det är! Jag är inte bara besatt i en kille, utan i alla hans kompisar också (även alla hans gamla tjejer med det kommer någon annan gång.)

Den här killen brukar vi kalla Polisen, han började som ett skämt, men nu så kan jag lugnt säga att jag aldrig hade sagt nej till honom! Efter att jag fått reda på att han är kompis med offer-olof (som jag såg på hans bilddagbok) så började jag även att läsa hans blogg.

Det som är det roligaste är att i bloggen så läste jag om att han skulle flytta, och vet ni vart han flyttade?!? Till ett hus som ligger 5 min ifrån där jag bor! Det är inte ens ett skämt, utan helt och hållet verklighet.

Nu har det blivit så att vi åkt samma buss vissa morgonar och även samma buss hem vid kanske 2 tillfällen.

Imorse hände en väldigt stor grej.

Jag var påväg till bussen och vem möter jag? Igen mindre än Polisen!
Det såg ut såhär:

image1

Vi fick ögonkontakt, men rädd som jag är så tittade jag snabbt bort. Det vita i den högra kanten är busskuren (om man inte såg det.) Jag ställde mig för att vänta på bussen, han ställde sig en meter bredvid. Jag lovar att mina ben skakade, jag blir så fruktansvärt nervös av hans närvaro. Det är väldigt patetisk! Vad som är värre är att jag tycker att han gör mitt liv lite mera spännande, och jag känner att jag lyckats om han tittar på mig. Jag vet inte hur jag ska vara när han är nära. Jag fixar mitt hår, kollar klockan på mobilen, tittar åt sidan, tittar fram, tittar åt sidan, fixar mitt hår osv.

Självklart för att få mig själv att se ännu mera patetisk ut så kan jag berätta att jag alltid lyssnar på Bob Dylan när jag ser honom vid bussen. Och så höjer jag extra mycket, så att han kanske ska lägga märke till det och bli lite imponerad av mig. Eftersom jag vet hur mycket han gillar Bob Dylan (precis som offer-olof.)

Bussen kom och jag gick på den, han gick alldeles bakom mig och han satte sig så att det enda som skiljde oss åt var korridoren. Jag sneglade på honom hela bussresan. Sedan när vi skulle gå av så såg jag till att gå av precis efter honom. Jag gick i samma takt som honom så att jag kunde gå snett bakom hela vägen till skolan. Sedan när vi skulle gå in i skolan så puttade han upp dörren för mig och tittade lite bakåt. Jag blev väldigt rörd.

Det är så patetiskt att jag blir så kär i honom bara för att han är offer-olofs kompis. Att han kan vara en så stor glädjekälla för mig. Han höll upp dörren för mig och det gjorde hela min dag, kanske min vecka.

Men jag har massa mer om Polisen, och andra av offer-olofs kompisar. Det är som om att jag till varje pris vill vara en del av hans liv. Helt patetiskt!


I feel 4 bloggen

Detta sa min kära blogg-kompis idag "man vill att nåt patetiskt ska hända så att man kan skriva det i bloggen!" Kunde inte sagt det bättre själv.




You give a little love..


L0serville

En gång i tiden hade jag en pojkvän.

Det var inte för att jag var överdrivet kär i honom eller något, mera tvärtom faktiskt. Han var så fruktansvärt irriterande. Han var ful med rött hår och pratade fult med en ful dialekt, sedan så var han ganska jobbig och inte speciellt snäll heller. Egentligen så borde han inte ens räknas som en pojkvän.

Vi var i alla fall tillsammans i kanske tre månader? Jag har inte en aning! Vi var tillsammans under sommarlovet kan jag säga. Och efter att han hade bott hos mig i tre veckor så hatade jag honom verkligen. Så dagen innan jag skulle börja på gymnasiet, eller kanske två dagar innan så gjorde jag slut med honom. Detta var också två dagar innan hans födelsedag. Men göra slut var det jobbigaste, eftersom han bodde långt bort så kunde jag ju inte träffa honom så det var helt uteslutet. Telefon skulle väl då antagligen vara det snällaste alternativet, men det ville jag verkligen inte.. så jag skrev ett mail.. Hur pinsamt är inte det? Jag skrev ett väldigt långt och snällt mail kan jag säga i alla fall..


Jag har pratat med honom på msn av och till, även på telefon ett par enstaka gånger.


Nu har han en flickvän och jag skulle kunna tänka mig att dom varit tillsammans i ett halvår. Han har verkligen gjort ett s.ka. Uptrade. Hon har brunt långt hår och är jättesöt och dom verkar vara ganska kära och lyckliga.


Även fast jag inte vill vara tillsammans med honom så känns det ändå lite jobbigt, att han träffar en söt tjej och får ha massa sex medan jag bara träffar konstiga fula och elaka killar som inte ens tycker att jag är värd besväret.

Det om något är patetiskt!


Btw

Jag älskar typ den här bloggen! Så skönt patetiskt :)
Jag vet inte om jag kommer att kunna sluta skriva, för ack jag har så mycket patetisk att dela med mig av. Om det som finns i mitt huvud tar slut så har jag tre dagböcker fyllda med patetiska saker.

Du har också gjort bloggen sjukt fin min kära vän! Helt klock ren är den!

Svartsjuk

..det har jag varit i hela mitt liv och jag kommer antagligen att fortsätta vara det..


och...

Min kära blogg-kompis. Det är helt sjukt att vi har precis samma problem. We are alike.


Besatt är det minsta man man säga

Hela jag är pinsam, det är hela grejen med mig.

Det finns är person som jag skulle kunna säga att mitt liv kretsar kring. Det är så fruktansvärt pinsamt men jag har slösat bort så mycket tid på honom. Jag har träffat personen 2 gånger i mitt liv och han har varken varit snäll eller snygg för den delen, detta är inte logiskt någonstans.

Det är som om att jag inte ens riktigt vill glömma bort honom och släppa hela grejen. Jag vill fortfarande tro att det finns en liten chans, men det finns verkligen ingen chans! Jag har ingen som helst anledning till att hålla fast vid honom, men det är inte som om att jag gråter över det, jag är mera besviken på mig själv att jag är så patetisk. Jag har lyft upp honom på en pedistal i mitt huvud och gjort en illusion av honom som är 10x coolare och snyggare än vad han egentligen är.

Jag skulle aldrig någonsin vilja påstå att jag varit kär i honom, då jag verkligen inte känner honom. Jag har varit kär på riktigt (vill jag tro), två gånger i mitt liv, men jag har inte blivit så besatt i någon av de två som jag är nu. Det hemska är att jag vet inte hur det blir.. kommer han alltid att finnas i mitt huvud som någon slags drömkille som jag aldrig kommer att bli värd?

Den här bloggen kommer väl inte att göra det bättre, jag kommer bara att se upp på honom ännu mera än vad jag redan gör. Och jaa.. jag fattar inte varför jag inte ens sagt vad han heter, för jag menar det spelar väl ingen roll eftersom bloggen är hemlig.. fast nej jag vill inte skriva det.. så vi kan kalla honom offer-olof

Men do not worry.. jag har massa annat patetiskt crap att dela med mig av :)

RSS 2.0